Відома українська співачка Ані Лорак, яка давно продовжує свою творчу діяльність в Росії, любить радувати свою багатомільйонну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 7 мільйонів чоловік.

Цього разу співачка розмістила серію шикарних фотографій з грандіозного торжества - щорічного міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля", який перші 12 років проходив в Юрмалі, а в 2015 році переїхав до Сочі.

На знімках Ані позує в різних образах: у вечірній золотистій сукні, в коктейльному міні синього кольору, в чорному сексуальному комбінезоні і в сріблястому вбранні з бахромою. Також, артистка опублікувала кадри з Філіпом Кіркоровим, Іліасом Кокотосом і Сергієм Лазарєвим, які теж були запрошені на захід.

У підписі до фото співачка попросила своїх шанувальників вибрати кращий образ, але користувачі соцмережі так і не змогли визначитися і заявили, що Ані прекрасна в будь-якому вбранні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Сергій Лазарєв і Ані Лорак показали, що таке справжні почуття: "Не відпускай мене"

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак зізналася в коханні Україні з Росії: "Якби була людиною..."

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак остаточно повернулася до України, заявивши про це в Росії: "Восени, вона особлива"