Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася досить провокаційним знімком з США, позуючи з третім чоловіком, баскетболістом Янісом Тіммою і маленьким сином Гектором.

Так, артистка сиділа біля басейну, примірявши лише ніжно-рожеве міні-бікіні з глибоким декольте і бейсболку. Подружжя не приховували ніжності і почали пристрасно цілуватися просто при хлопчику, який не був сильно задоволений побаченим.

За найсмішніший коментар під фото виконавиця пообіцяла своїм шанувальникам грошову винагороду і лайки від неї. Водночас Анна попросила аудиторію не сильно "жестити", зізнавшись, що дуже вразлива.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Все життя йде, а ми в ньому Гектор 😂❤️

Гаразд, придумайте підпис до фото. За найкрутіший лайки і кину приємний бонус 💶.

Тільки не жестіть, я вразлива)"

Фолловери почали жартувати: "начебто домовилися сфоткатися!😼 ", "Коли пішла гуляти з подругою, а вона взяла з собою свого хлопця🤣"," коли фотографуєшся з друзями, які зустрічаються"," Ей ви, акуратніше, я хочу залишатися молодшим","коли твій друг знайшов собі дівчину, а ти як і раніше один😂".