В Україні стартує новий сезон шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч.

Так, новою героїнею шоу" Холостячка " стала Злата Огнєвіч. За серце дівчини буде боротися не один гідний чоловік. Автори реаліті продовжують знайомити глядачів з учасниками, показуючи їх у нових тизерах, повідомляє портал Hyser.

У новому ролику, який вже був опублікований, представили нового кандидата. Ним виявився каскадер, але поки його ім'я вирішили не розкривати, зробивши привабливий і таємничий опис.

"Він може зробити потрійне сальто в повітрі, пройти крізь вогонь... Але чи зможе він сказати хоч слово Холостячку?",- сказано в анонсі.

Є припущення, що це 31-річний український каскадер Павло Богда. Він найбільш затребуваний каскадер в українському шоу-бізнесі. Він дублював актора Олексія Яровенка в костюмованому серіалі "Кріпосна".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На своїй сторінці в соціальній мережі Павло вже підтвердив свою участь у проекті "Холостячка". Тому не варто сумніватися, що це саме він.

Нагадаємо, раніше глядачеві вже були представлені нові претенденти на серце Злати Огнєвіч. Ними виявилися 33-річний стоматолог-хірург Роман Васильєв, 32-річний ресторатор Вінченцо Дулепа і 38-річний фрідайвер Андрій Хветкевич.

Глядачеві чекають інші кандидати, які будуть боротися за серце головної героїні. Цей сезон повинен вийти неймовірно цікавим і захоплюючим. Адже сама Злата дуже цікава дівчина.

Нагадавши, Злату Огнєвіч могли і не побачити: популярна блогерка зізналася, як коханий вкрав її з "Холостячки"

Як повідомляв Знай.иа, "Холостячка" Злата Огнєвіч помріяла про майбутніх дітей: схоже, вже закохалася

Також портал Знай.иа писав, що Григорій Решетник "оголосив" себе Купідоном проекту "Холостяк": "не треба обманювати людей"