Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Знаменитість і його дружина Вікторія поділилися радісними новинами - їх 6-річна донька Ліза, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі", пішла в перший клас.

Компанію малятку склала і її подружка, молодша донька Євгена Кошового Серафима - дівчатка стали однокласницями однієї з приватних шкіл Києва.

Самі ж зіркові батьки вирішили записати кумедне відео, перевтілившись на вчителів фізкультури і трудового навчання. Юрій та Євген закинули на плечі ранці, взялися за руки і весело пішли до шкільного входу, ледь стримуючи сміх.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Фізрук і трудовик )))

Вгадайте, що в рюкзачках? )))

@evgenii.koshevoi"

Фолловери не пройшли повз: "не розбий пенал😂"," Юрик там по літрушці білої і 2 літрушки пінного", " ви круті🔥"," в рюкзачках - знання)))))", " Гантеля і молоток ? ))))) ", "Женя фізрук, а Юра трудовик👏 🔥 🔥", " ой ржач, ну як придумаєте😂 😂 😂", "в рюкзаках "робочі реквізити" !!!🤣🙌".