Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила відео з виступу на грандіозному концерті в НСК "Олімпійський" присвяченому 30-річчю Незалежності України 24 серпня.

Так, артистка виконала україномовні хіти "Намалюю", "Ніжно", "Закрили твої очі","Україна". На сцені зірка з'явилася в розкішній довгій сукні від кутюр дизайнера Clara Daguin, суцільно прикрашеною блискітками, доповни образ макіяжем з фірмовою яскраво-червоною помадою на губах і зачіскою "голлівудські локони".

Водночас виконавиця зазначила, що її вбрання тепер може приміряти кожен бажаючий завдяки магазину віртуального одягу - для цього потрібно лише завантажити додаток.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Тіна Кароль.

Виступ на Олімпійському"

Фолловери не пройшли повз: "Як завжди, на рівні і просто неперевершено, клас😍 👏", "Виступ шикарний і нарешті можна побачити як це повинно було виглядати, а то в прямому ефірі стільки ляпів операторських було помітно.", "Це був незабутній виступ, дуже красиво, проникливо, зачепили в саме сердечко. Наша гордість, Легенда, любимо безмежно ❤️❤️", "Неперевершено😍".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату