Як виявилося, вже колишній продюсер відомої української співачки Джамали Ігор Тарнопольський звинуватив її в шантажі і маніпуляціях. Чоловік заявив, що він не видаляв кліпи співачки з її YouTube-каналу і незабаром їх відновлять.

Майже всі кліпи Джамали зникли з YouTube після того, як завершилося її 11-річна співпраця з продюсером Ігорем Тарнопольським.

По мережі ходять чутки, що саме він причетний до видалення відеоробот виконавиці, пишуть українські ЗМІ.

Джамала і Тарнопільський, скріншот: YouTube
Джамала і Тарнопільський, скріншот: YouTube

Продюсер розповів, що Джамала повідомила йому про розрив співпраці особисто, у присутності чоловіка. Однак причини такого рішення не назвала: "Через деякий час мої контакти на офіційних ресурсах співачки замінили. Зараз у Джамали новий менеджмент, який, як я розумію, намагається розібратися в роботі музичної індустрії".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Тарнопольський зазначив, що закрити двері набагато простіше, ніж закрити всі справи і зобов'язання за контрактами.

"про розрив вона повідомила мені особисто, в присутності чоловіка, не пояснивши причин. Красиво грюкнути дверима завжди простіше. Закрити всі справи і зобов'язання за контрактами набагато складніше. Маніпуляція і шантаж в публічній сфері - це непрофесійно, оскільки всі сторони знають, які є варіанти вирішення ситуації, в якій ми всі опинилися", - заявив Тарнопольський.

Продюсер пояснив, що було обмежено права доступу до кліпів через верифікацію авторів. Зараз роблять все можливе для того, щоб відновити кліпи. Також Тарнопольський додав, що права на пісні і кліпи співачки належать Enjoy! Records, але ніхто не буде видаляти їх з цифрових платформ. Джамала надалі може продовжувати виконувати свої хіти.

Раніше повідомляли, у "Танцях з зірками" запалять Джамала, Фагот і Ольга Харлан: Влад Яма буде здивований.

Як повідомляв Знай.uа, знамениті батьки з "Танців з зірками": Джамала, Фагот і Станіслав Горуна похвалилися міцними сім'ями.

Знай.uа писав, Катя Осадча "просканувала" Арахамію, Шмигаля і Єрмака після пологів: "потужно".