У програмі Сергія Дойка «Особистість» співак, заслужений артист України Арсен Мірзоян розповів про власний шлях від стабільного місця роботи майстром дільниці на ПАТ «Запоріжсталь» до повного занурення у музичну творчість.

Мірзоян розповів, що маючи стабільну та добре оплачувану роботу у ПАТ «Запоріжсталь», досягаючи кар’єрних успіхів та маючи впевнене майбутнє як інженера, які дають відчуття безпеки, було важко почути власні творчі амбіції.

«Власні амбіції десь дуже тихо намагаються достукатись до тебе. Ти відчуваєш стабільність, майже ні про що не думаєш, тому що виробництво є виробництво. Ти є його частиною, ти спеціаліст, тебе цінують, ти цим пишаєшся. І відповідно до того, як тобою пишаються, росте твоя премія. В комфортних умовах власним амбіціям дуже важко достукатись до тебе», - каже Мірзоян.

За словами артиста, зрештою багато його друзів та знайомих, які вже працювали у сфері шоу-бізнесу та знали, на що Мірзоян спроможний, підтягували його постійно до тієї сфери. Музикант зазначив, що він почав сидіти на двох стільцях та вважав, що не потрібно робити ніяких конкретних рішучих кроків, адже колись один із «стільців» зробить вибір за нього.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Так сталося, що я вже фізично не міг сидіти на двох стільцях. І я вирішив, що я покидаю зону комфорту і впрягаюсь, як то кажуть, з болота тягнути бегемота», - розповів Мірзоян.

Як повідомляв Знай.ua, Арсен Мірзоян довго хекав і "здався": Тоні Матвієнко довелось допомагати.

Також раніше для Знай.ua юристка розповіла, як талановитим людям іммігрувати в США.