Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Знаменитість поділилася спокусливим знімком, зробленим у власних світлих апартаментах, креативно рекламуючи ще один свій аккаунт в соціальній мережі з більш еротичним контентом.

Так, дівчина приміряла лише комплект білизни ніжно-блакитного кольору, що складається з бюстгальтера і трусів з прозорими вставками, а також широкого пояса на талії.

Ана грайливо розвернулася до аудиторії спиною, розпустивши при цьому довге каштанове волосся. Інтернет-зірка без сорому продемонструвала пишні оголені сідниці з пікантного ракурсу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До слова, у моделі понад 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.