У програмі Сергія Дойка «Особистість» співак, заслужений артист України Арсен Мірзоян розповів про свій досвід виступів перед військовими, які захищають нашу країну на Сході. Артист заявив, що він майже ніколи не виконує для них ліричні пісні, та пояснив, чому.

Артист розповів, що коли він приїжджає виступати для військових у зону АТО, вони частіше хочуть слухати щось позитивне і сприймають концерти як можливість відволіктися та розважитися.

«У нас там трохи інший репертуар. Вони, звісно, просять авторські наші пісні, але зазвичай ми співаємо їм пісні з мого минулого, гумористична рубрика, там іноді і ненормативна лексика... В принципі все те, що треба для бійців. Тому що будь-який комбат скаже, що будь-який артист, який приїжджає до військових – це такий танк, який вивозить їх з поля бою психологічно», - заявив Мірзоян.

Він зазначив, що, приїжджаючи виступати для військових, він зазвичай не співає якихось ліричних пісень. Переважна більшість пісень – веселі, адже, переконаний артист, солдатський гумор, позитив працюють краще й ефективніше.

Мірзоян додав, що буває по-різному. Він розповів історію, як колись приїхав на виступ до снайперів, коли він якраз написав пісню «Ластівки над містом». Музикант запропонував виконати нові пісні, адже він раніше не писав тексти про події на Сході. Проте військові попросили його заспівати їм натомість пісню «Вінні Пух».

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Базові цінності перемагають завжди», - переконаний Мірзоян.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що Арсен Мірзоян покинув все і помчав на Донбас, про гітару не забув: "Заглянули до хлопців...".

Також Знай.ua писав про те, що Малахов розповів, як влада чинить із захисниками України.