Відомий український співак, зять Народної артистки України Ніни Матвієнко і чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян продовжує радувати своїх шанувальників все новими і новими кадрами з життя. Не секрет, що Арсен Мірзоян є частим гостем і великим другом захисників України.

Співак регулярно їздить на Донбас, щоб підтримати бійців ЗСУ своєю творчістю і підняти бойовий дух.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Арсена Мірзояна в мережі Instagram.

Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram

"Якщо коротко: заглянули до хлопців! P. S. | Вибачаємося, але цих хлопців можна тільки зі спини фотографувати", — підписав публікацію Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram

Цього разу Арсен Мірзоян побував у частині, де не можна показувати публіці обличчя бійців. Однак ми з вами можемо побачити в повний зріст Арсена Мірзояна і його "музичну банду". Артист зіграв на гітарі і можливо подарував кілька композицій українським бійцям.

Також варто нагадати, що Арсен Мірзоян Тоня Матвієнко нещодавно подякувала за відзнаку перед Батьківщиною міжнародному громадському об'єднанню "Асамблея ділових кіл". Артистка також пообіцяла 24 серпня заспівати на урочистому концерті "День Народження країни".

Раніше повідомляли, Арсен Мірзоян "втік" від Тоні Матвієнко "під обстріл": "Зброя не для іграшок".

Як повідомляв Знай.uа, Тоню Матвієнко посадили "на олівець", Арсен Мірзоян не стримав захоплення.

Знай.uа писав, Ніна і Тоня Матвієнко "схрестили шпаги" на очах у здивованих українців: рознімай, Арсен.