Український державний діяч, мер Києва з 2014 року і професійний боксер Віталій Кличко дав відверте інтерв'ю в шоу "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна".

На честь свого ювілею Віталій зважився розповісти всім українцям правду про шлюб з ексмоделлю Наталією. Як відомо, у пари є троє дітей - син Єгор-Данило, якому зараз 21 рік, 18-річна дочка Єлизавета-Вікторія і молодий Максим-Олександр - йому 16 років.

Віталій в інтерв'ю зізнався, що про 25-ту річницю шлюбу зі своєю дружиною він забув. Більш того, подружжя бачаться лише кілька разів на рік, оскільки Наталія живе в Німеччині.

"Я вже не пам'ятаю. Справжній чоловік, який нічого не пам'ятає. Знаєте чому? У мене така професія була - я займався боксом. Бокс такий важкий вид спорту, іноді пропускаєш удари і тд. Знаєте, іноді не пам'ятаю", - сказав Віталій.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте, за словами спортсмена, душевну близькість у відносинах вони зберегли. Також, всі чутки про розлучення, які ходять останнім часом, Віталій спростував.

"Це моє приватне життя. Я можу сказати - чуток дуже багато, хтось може щось придумати, щось додумати. Але дуже важливо, щоб ти сам знав правду і завжди був щирий. Вам довідку принести? У шлюбі", - відповів Віталій на запитання журналістки.

Нагадаємо, метро - 25 гривень, маршрутка - 21 гривня: українців попередили про підвищення цін на проїзд

Як повідомляв Знай.uа, схватили синього аватара за кермом: "Нави, йди додому, ти п'яний"

Також портал Знай.uа писав, що школа тільки почалася, а вчителі вже сиві: маленький велосипедист влаштував екстремальне 1 вересня