Відомий український хореограф Влад Яма, разом зі своєю дружиною Ліліаною разом вже 14 років, проте на публіці разом почали з'являтися лише нещодавно. Цього разу вони вирішили приготувати бабангуш на шоу, де Влад ведучий.

Сюжет вже був в ефірі, і завдяки ньому глядачі дізналися, чи планує сім'я ще одну дитину, як побутове життя, а також, хто ж головний у них в сім'ї. Про все це розповіли вони особисто.

Дівчина також поділилася фотографією зі студії у себе в Instagram, де зробила знімок з родиною, і двома співведучими Влада Ями. До слова, там же вона пообіцяла поділитися рецептом бабагануша, спеціально для своїх шанувальників.

"Дуже хвилююче сьогодні було.✅ 😅 ♥ ️ 🥰 Але, здається, я впоралася ... 😍 Була гостею на Денному шоу @tviyden_official, готували наші улюблені страви.😍 ♥ ️ 🥰 "- підписана публікація.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Дівчина розповіла, що вдома обожнює готувати, і їй це приносить задоволення. Кухня, а також експерименти з їжею-те, що їй подобається. Борщ також вона готує, і є певні секрети, як у кожної господині.

Руслана Писанка вирішила провести невеликий тест для пари, щоб перевірити їхні стосунки на міцність. Практично на всі питання вони відповіли однаково, що показує, що вони знають все один про одного.

На питання про главу сім'ї вони відповіли, що глава сім'ї звичайно ж Влад, а найбільша мрія хореографа - дочка, хоч, і Ліліана відповіла "подорож". Там вони чи не вперше розповіли про те, що хочуть другу дитину, і займаються цим питанням. У 2016 році вони вперше стали батьками, народився син - Леон.

Нагадавши, Влад Яма поклав око на золоту медаль Жана Беленюка: "наблизився впритул". Влад Яма зустрівся з Жаном Беленюком

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія і Влад Яма " роздяглися перед камерою: без фотошопу і фільтрів. Лілія і Влад Яма показали, які вони є насправді

Також Знай.ua писав, дружина Влада Ями зізналася, за що полюбила чоловіка, і це не Танці. Лілія Яма розповіла, чому полюбила свого чоловіка