Людина здобуває знання лише завдяки практиці та досвіду. Так сказав співак і заслужений артист України Арсен Мірзоян у програмі Сергія Дойка «Особистість», розповідаючи про важливість профільної освіти для музиканта.

На думку співака, профільна освіта не є визначальною для успішності чи професіоналізму у будь-якій сфері. «У тебе є база якась з інституту, а справжня освіта починається на практиці. В музиці так само», - підкреслює він.

Мірзоян стверджує, що в цьому плані набагато більшу вагу має досвід і практика. Аби не бути голослівним, він розповідає про нюанси своєї попередньої багаторічної роботи інженера і майстра дільниці. «Коли я прийшов на комбінат «Запоріжсталь», я вам чесно скажу – освіта металурга ніяк на заводі не потрібна», - зазначає артист.

Як він пояснює, у будь-яку сферу людина приходить зі своїми знаннями як базою, а далі опановує фах на практиці і бачить, як потрібно вирішувати проблеми. Принагідно Мірзоян міркує, що змінила би в його кар’єрі наявність музичної освіти: «Я б може раніше почав займатись музикою, може обрав би не той напрямок музики – не знаю як би воно склалося». Артист зазначає, що свої перші два альбоми він створив у рамках експерименту, а грамоту бере від тих людей, які вже її мають, а відтак готовий ділитися цим з іншими.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мірзоян розповів про зміну виду своєї діяльності.

Також Знай.ua писав про те, що Добриднєва розповіла про свій шлях у музиці.