Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість дала відверте інтерв'ю шоу "Зірковий шлях", яке відбулося в їхньому з чоловіком Олександром заміському будинку.

Так, артистка детально розповіла про виховання дітей - 12-річної Нанни, 6-річного Гордія і малюка Луки, який з'явився на світ 25 березня 2021 року.

Зірка зазначила, що раз на тиждень на вихідних влаштовує для найрідніших людей "тусовку" - день, коли діти самі вибирають що робити, куди відправиться і що їсти. При цьому виконавиця зізналася, як карає дітей - за словами Анастасії, вона може застосувати фізичну силу і поставити в куток.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Мама може" на @kanalukraina і хто посперечається 🙈 😉

Дякую @zirkovyi_shlyah за прекрасну бесіду про найважливіше в нашому світі - про дітей♥️

Хто згоден зі мною?"

youtube.com/

Приходько також згадала, як викликала поліцію для Нанни, коли дівчинка після сварки із зірковою мамою намагалася втекти з дому.