Відомий український виконавець Віталій Козловський частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 77 тисяч осіб.

15 серпня 2021 року в житті співака сталася трагічна подія, адже на 75-му році обірвалося життя його улюбленого батька Віталія Сергійовича.

Віталій Козловський з батьком, фото: Instagram
Віталій Козловський з батьком, фото: Instagram

Коли чоловік повідомив про це, йому були адресовані сотні теплих слів зі співчуттями і підтримкою. Потім же Козловський написав вірш пішов батькові, а зараз, як стало відомо, він дав інтерв'ю журналу "Теленеделя".

"Без змін не буде змін. Photographer @adele _photography Style @mari_kurtikyan", - пише Віталій Козловський у публікації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Знаменитість опублікував одну і ту ж фотографію, тільки першу зі студії, а другу вже на обкладинці журналу. Там можна помітити і цитату виконавця.

"Я встиг татові сказати, як його люблю", - заявив він.

Віталій Козловський з батьком, фото: Instagram
Віталій Козловський з батьком, фото: Instagram

"Купила сьогодні. Відмінне інтерв'ю. Дякую за щирість!❤ ️", "Не стоїмо на місці, кожен день змінюємося", "Дуже важливо, що встиг...🙏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Віталій Козловський вилив душу українкам, такого не чула навіть Раміна: "Здається жорстоким"

Як повідомляв "Знай.ua", Віталій Козловський зворушливо попрощався з померлим батьком: "Ти був кращим"

Знай.ua писав, "Прошу помолитися...": Віталій Козловський втратив "найкращого тата у світі"