Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,7 мільйонів чоловік.

Знаменитість не один раз закликала фанатів, щоб вони зайшли на телеканал M1, щоб о 19:00 подивитися кліп співачки-беременяшки Лії Лі. Леся зізналася, що для її подруги це важливо.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

"Пожалуста подивіться люди добрі, щастя, здоровля вам і вашим дітям. Якщо ти опинилася в такій же ситуації як моя подруга, вирішила виховувати дитину сама, або вже виховуєш, Поділися своєю історією і став #зламати ти не одна така🤍", - пише Леся Нікітюк в публікації.

Дівчина сіла на троні, щоб попросити українців подивитися цей кліп.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Лія теж виставила у себе на сторінці пост, але вже з фрагментом з кліпу.

"Що я відчувала коли зрозуміла, що залишилася одна з дитиною під серцем? Я опинилася на дні, відчувала себе невдахою, була повністю розбита💔 багато таких історій як моя закінчуються абортами. Зізнаюся, я теж про це думала", - заявила вона..

Нагадаємо, Melovin і Катя Осадча на "Танцях з зірками" вразили однаковими образами: не відрізнить навіть Юрій Горбунов

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк показала свої натуральні помідори: "Вони такі справжні..."

Знай.ua писав, Леся Нікітюк проговорилася про "вечірку" зі стриптизером: "Анаконда впала в сплячку"