Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує своїх шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч осіб.

Як відомо, зараз ведуться зйомки нового сезону гумористичного шоу "Розсміши коміка" від організаторів "Студії Квартал-95". Як повідомили на офіційній сторінці творчої компанії в соцмережі Instagram, новим ведучим став Володимир Дантес. Глядачі зможуть насолодитися свіжими випусками на каналі ТЕТ.

Володимир раніше показував пару коротких роликів із закулісся шоу, показав сцену, гримерку і своїх нових колег - Євгена Кошового та Юрія Ткача. Цього разу артист поділився новим відео в Insta Stories, на якому зізнався, що не міняв свій костюм цілих три дні, і природно, на зйомках він дуже трудиться і потіє. Також, Володимир заявив на камеру, що його дуже турбує запах, який виходить від нього.

"До мене не можна наближатися ближче 20 метрів", - написав Володимир.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Дантес розсекретив "хвороби" Юрія Ткача та Євгена Кошового: мало не потрапляли

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес замість Наді Дорофєєвої розцілував Ткача і Кошового: "Вперше разом"

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва потонула в обіймах Мonatik, Володимир Дантес за бортом: "Глибоко"