Сьогодні, 4 вересня 2021 року, в суботу на НСК Олімпійському пройде п'ятий матч відбіркового циклу кваліфікації до Чемпіонату світу з футболу.

Головний турнір пройде в наступному році, в Катарі. А зараз Україна зустрінеться з Францією в рамках групи D, після катастрофічної нічиї проти збірної Казахстану (2:2), 1 вересня. Тоді здавалося, що швидкий гол, на 90 секунді, від Романа Яремчука послужить певним мотиватором.

Збірна України, фото: Instagram
Збірна України, фото: Instagram

Але згодом Руслан Валіуллін забиває два голи, один з яких через кілька хвилин додаткового часу другого тайму після м'яча Данила Сікана у ворота Казахстану.

Головним артибром сьогоднішнього поєдинку виступає Славко Вінчич зі Словенії. А трансляція матчу пройде на телеканалах "Україна" і "Футбол 1". На жаль багатьох фанатів збірної, воротар Георгій Бущан отримав травму ще наприкінці серпня. Тоді були побоювання, що йому може знадобитися операція, тому зараз на воротах виступає 37-річний Андрій П'ятов.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Передбачається, що на поле може вийти Миколенко, Матвієнко, Забарний, Соболь, Сидорчук, Шапаренко, Караваєв, Малиновський, Яремчук і Ярмоленко. І все ж варто нагадати, що свій попередній поєдинок Франція зіграла в нічию проти Боснії і Герцеговини.

Збірна України, кадр з відео: YouTube
Збірна України, кадр з відео: YouTube

Нагадаємо, збірна України "вжарила" рахунком у матчі проти Казахстану-перший гол на 92-й секунді

Як повідомляв "Знай.ua", група життя: календар матчів збірної України з футболу перед ЧС-2022

Знай.ua писав, донецький "Шахтар" і київське "Динамо" дізналися майбутніх суперників Ліги чемпіонів: результати жеребкування