Відома українська співачка і дочка Ніни Матвієнко Тоня частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч чоловік.

Виконавиця є однією із сотні суддів масштабного пісенного шоу "Співають всі!". Разом з нею намагаються підспівувати простим українцям її мама Ніна Матвієнко і чоловік Арсен Мірзоян. А зараз 40-річна Антоніна, за лаштунками проекту, зізналася про пережиту кризу середнього віку.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Ювілей, що трапився 12 квітня 2021 року, викликав у неї стрес.

"Мені здається, що кожна жінка переживає цей момент. Пам'ятаю, коли я відзначала 30 років, теж було складно прийняти свій вік", - заявила Тоня Матвієнко.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після цього співачка додала, що набрала зайву вагу і згодом з'явилося неприйняття себе. Однак дієта зі спортом допомогли їй знову поглянути на тіло з любов'ю.

Тоня Матвієнко, скріншот із відео
Тоня Матвієнко, скріншот із відео

"У жінок теж буває криза середнього віку???😮😮я думала що тільки у чоловіків ця криза", "А чому 11го? 4.09 не буде нового випуску? З якої причини?", "Якби кожен українець (звичайний, природно) розповідав, як він переживає те чи інше випробування, воно вам треба😕😟😕😟", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян приготував Тоні Матвієнко "романтичну вечерю" з кабачків, чоловікам на замітку: "Різноманітити"

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян забув про Тоню Матвієнко через важливіші справи: "Е*нiть чимось"

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян довго пітнів і "здався": Тоні Матвієнко довелося допомагати