Відома російська співачка, виконавиця хіта "Погода в домі" Лариса Доліна відповіла своїм хейтерам на зауваження.

Лариса Доліна має багато шанувальником, тому час від часу намагається тішити їх новими фото або цікавими подробицями з особистого і творчого життя в своєму instagram, де за нею стежать понад 130 тисяч осіб.
Цього разу Доліна вирішила поставити на місце своїх хейтерів. Вона прокоментувала зауваження щодо її співу.

Скріншот зі сторінки Лариси Доліної
Скріншот зі сторінки Лариси Доліної

" Диву даюся іноді деяким коментарям від людей, які випадково, мабуть, потрапили на мою сторінку і вирішили, що їх абсолютно некомпетентна думка буде мною почута і прийнято до відома... заспокойтеся, заради Бога, я сама собі знаю ціну і ніколи не була собою задоволена! Ті, хто мене знають, в курсі ось такого мого ставлення до себе самої. Якби не ця нескінченна гризня всередині мене, нічого б путнього з мене не вийшло б. Я свої недоліки і достоїнства дуже добре знаю, вгамуєтеся!",- написала вона.

Також вона зазначила, що отримала "вищу похвалу" про свій спів, адже одна з підписниць зазначила, що її спів можна порівняти з ресторанним.

Лариса Доліна, кадр з відео
Лариса Доліна, кадр з відео

"Спасибі величезне за таку оцінку! Щоб ви розуміли, що робота в ресторані - це величезна школа професіоналізму! І що Моєму голосу підходить співати вже дозвольте вибирати мені!",- підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що Лариса Доліна ризикнула засвітити зрілі форми в крихітному купальнику: "Понесло...". Лариса Доліна в черговий раз доводить що вік не перешкода для стрункої і підтягнутої фігури

Раніше Знай повідомляв, Лариса Доліна прилетіла на закриття кінофестивалю в Єсентуки: "мені дуже цікаво".

Знай також писав, схудла на 21 кг Лариса Доліна показала обличчя без грама фотошопу: "знахабніла".