Сьогодні, 4 вересня 2021 року, в Києві Україна зіграє дуже важливий матч проти Франції в рамках відбору на Чемпіонат світу.

Перший поєдинок після тривалої паузи відбувся з Казахстаном. 1 вересня наша збірна дивним чином зіграла нічию в гостях (2: 2). А зараз виконуючий обов'язки головного тренера Олександр Петраков поділився своїми думками перед грою з чинними чемпіонами світу.

Олександр Петраков
Олександр Петраков

"Після гри проти Казахстану я зайшов в роздягальню і сказав хлопцям, що французів можна обігравати. Вони все нормально сприйняли. Ну а що, французи такі ж люди, як і ми, тільки вони їдять жаб, а ми – ні", - охарактеризував і зізнався Олександр Петраков.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Стало відомо, що французький футболіст, нападник "ПСЖ" і національної збірної Франції Кілліан Мбаппе покинув розташування команди через пошкодження ікри під завісу попереднього матчу. Тому проти України він не зіграє і Петраков прокоментував цю новину.

"Не буде Мбаппе? У Франції є, кого випустити замість нього. Звичайно, це зірка світового футболу", — заявив він.

Олександр Зінченко теж не вийде в цьому матчі, так як перебрав картки.

Збірна України, фото: Instagram
Збірна України, фото: Instagram

Нагадаємо, Україна-Франція, відбір на ЧС-2022: важливий матч після "катастрофи" в Казахстані, коли і де дивитися

Як повідомляв "Знай.ua", збірна України "вжарила" рахунком у матчі проти Казахстану-перший гол на 92-й секунді

Знай.ua писав, група життя: календар матчів збірної України з футболу перед ЧС-2022