Зі Сполучених Штатів Америки прийшла дуже дивна новина, яка змусить задуматися батьків дітей шкільного віку. Так, у п'ятницю, 3 вересня, поліція Нью-Йорка повідомила, що стривожений батько на Лонг-Айленді викликав патруль копів після того, як його дитину і ще п'ятьох учнів середньої школи вивели з класу за те, що вони були без захисних масок.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The New York Post.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

За інформацією поліції округу Саффолк, в четвер охоронець відвів шістьох учнів середньої школи Ісліпа в спортзал через недотримання ними правила використання масок.

Представник поліції заявив журналістам, що співробітники "взяли звіт", проте дана ситуація "насправді не є проблемою поліції".

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Шкільний округ не відразу відповів на запит про коментар у п'ятницю ввечері, але шкільний священик Денніс О'хара сказав, що учні, які відмовляються носити маску, зіткнуться з наслідками.

"Як обговорювалося раніше з нашою спільнотою, будь-який шкільний округ, який не дотримується мандату на використання маски, буде доставлений в інше місце, де учням рекомендується або надіти маску, або почекати, поки їх забере їх батько/опікун", - заявив О'хара.

Раніше повідомляли, українським батькам нагадали про небезпеки дороги до школи: "Тренуйте дітей".

Як повідомляв Знай.uа, школярі розбили могили на кладовищі і влаштували шабаш, батьки дадуть відповідь сповна.

Знай.uа писав, остання екскурсія на водоспад: у загибелі 12-річного хлопчика звинуватили вчительку, деталі справи.