Відома українська співачка Alyosha частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 400 тисяч чоловік.

Виконавиця не виключає і гарячі знімки, щоб підкреслити шикарну фігуру, стрункі ніжки і худеньку талію, багатодітній матері.

Тарас Тополя і Alyosha, instagram.com/tarastopolia
Тарас Тополя і Alyosha, instagram.com/tarastopolia

В кінці липня вона разом з чоловіком, фронтменом групи "Антитіла" Тарасом Тополь, і з дітьми відпочивала на Кіпрі. А зараз, опинившись на сцені, з мікрофоном біля рота під час співу, жінка вирішила поговорити про те, чим же для неї виступають композиції.

"Пісня - спалах.❤️🔥 Емоцій, почуттів, відчуттів. У кожному пісня пробуджує щось своє. Однак, ви ж згодні, що музика нікого не залишає байдужим?", - пише Alyosha в публікації.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Alyosha, фото: Instagram
Alyosha, фото: Instagram

"Це мати трьох діток 🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️ шикарна😍", "Красуня🔥🔥🔥🔥", "Так. Однозначно😍", "Спасибі за концерт сьогодні в Курахово😍 😍😍", "Було дуже круто", "Груди видно", - пишуть користувачі в коментарях.

Alyosha стоїть на сцені в білих штанях, зверху такого ж кольору топ. І можна помітити худенький живіт Олени.

Нагадаємо, Тарас Тополі зворушливо зізнався в коханні Alyosha: "Наша 11 осінь разом"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Тараса Тополі з "Антитіла" Alyosha знову одягла білу сукню: "Бігти назустріч коханому"

Знай.ua писав, постройневшая Alyosha відірвалася без Тараса Тополі: "Цемки з вечірки"