Відомий канадський і український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес - Браво частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1 мільйона чоловік.

Шоумен і незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" несподівано поговорив з фанатами на тему, про яке ж чоловікові мріють жінки. Він відразу ж відповів на питання — представниці прекрасної статі будуть думати тільки про самореалізованих хлопців.

Ектор Хіменес-Браво, instagram.com/hectorjimenezbravo
Ектор Хіменес-Браво, instagram.com/hectorjimenezbravo

"У такого чоловіка на першому місці його робота, його бізнес, його справа. Адже від цього залежить безпека і комфорт його жінки, його сім'ї, за яку він несе відповідальність. Це правильна чоловіча роль. Мій графік неймовірно завантажений, розписаний по хвилинах, я навіть Лупіту беру з собою скрізь, щоб ми хоч бачилися. Адже ми дуже близькі з нею ментально", - заявив Ектор.

Але після цього Хіменес-Браво зізнався, що його жінка теж повинна вміти себе реалізувати, хоча і не важливо, вийде з цього якийсь прибуток чи ні. Фінансова безпека турбота, в першу чергу, чоловіки. Для шеф-кухаря дуже важливо емоційний стан дами серця. Головне, щоб вона була щаслива. А партнер не ставав цілим світом, а лише приємним доповненням до нього.

Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво
Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво

"Для більшості жінок це буде складно, адже вони люблять розчинятися в чоловіках, забуваючи про себе, і тоді у них пропадає інтерес до таких жінок. Я якраз така людина. Я вимогливий. Моя жінка повинна відповідати моєму ритму життя, не забувати про себе, доглядати, бути самодостатньою", - додав Ектор.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На фотографії Ектор Хіменес-Браво зобразив полуголенькіе ноги своєї партнерки. А також собачку, яка лежить на краю.

Нагадаємо, зірка "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом дерунів з м'ясом: "Люблять не тільки українці"

Як повідомляв "Знай.ua", Новий "Холостяк"? Ектор Хіменез-Браво мріє про шлюб з українкою, які якості шукає в жінках

Знай.ua писав, Ектор Хіменез-Браво вказав на їжу, яку ні за що не можна давати дітям: "Це вбиває"