Маша Єфросиніна і Оля Полякова в шоу «Дорослі дівчатка» обговорили теми, які хвилюють кожну дорослу дівчинку.

Зокрема, темою першого випуску став довгий шлюб.

Маша зізналася, що перебуває у шлюбі 18 років. Вона також роздумувала, як зберегти пристрасть, коли ви вже більше 10 років разом і як зберегти шлюб в моменти кризи.

Наприклад, на питання " Скільки разів на тиждень у тебе був с*кс?", вони почали міркувати, чи є взагалі інтим в довгому шлюбі.

"Ой, ну це залежить...«, - почала Єфросиніна, але написала» 2 рази", зізнавшись, що це відбувається нечасто.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Я боюся, що, якщо напишу чотири, чоловік запитає, з ким ще два рази?",- сміється Полякова.

«У вас два рази на тиждень? Не трынди! На 17-му році?",- здивувалася Єфросиніна.

"Звичайно, ні!",- відмахується Полякова. "Хотілося б хотіти два рази на тиждень. Проблема довгого шлюбу не в тому, що він мене не хоче, а тому що взагалі – підняти цей комбайн заради одного колоска... у довгому шлюбі є тема ліні», - додає вона.

Нагадавши, Оля Полякова "засмоктала" красеня на камеру: є привід. Оля Полякова розцілувала впливового продюсера.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", дочка Олі Полякової "сховалася" від мами в лисячу нору: "не лякай". Оля Полякова показала витівку дочки.

Також " Знай.ІА" Оля Полякова відкрила секрет власного хліба: чоловік і дочки з'їдають на ура. Оля Полякова поділилася власним рецептом чіабати.