Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк не надто часто, проте радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 110 тисяч осіб.

У якийсь момент стало відомо, що чоловік приєднався до акторського складу серіалу "Ангели", а точніше до другого його сезону. У цьому проекті розповідається історія спецзагону МВС, завдання якого полягає в захисті надважливих свідків.

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram
Тарас Цимбалюк, фото: Instagram

А зараз Тарас Цимбалюк точно здивував публіку, адже військову форму вирішив змінити на рожеву сукню. Він влаштував цілу фотосесію з короною на голові і сережками. Але ось каблуки на ногах актора побачити поки не можна, замість цього — прості кеди.

"Перша частина фотографій 🤘 🏼 📸 спасибі відмінній команді: фото: @zubarev.photographer, мейк: @tina_makeup__artist, стиль: @tsymbalook", - написав артист у публікації.

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram
Тарас Цимбалюк, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

У роті можна помітити сигарету. А ще те, що у Цимбалюка нафарбовані губи, але не нігті на руках. Перед цим образом не встояли Ольга Сумська, Даніель Салем, Наталка Денисенко, Соломія Вітвіцька та інші.

"О май гат!😮 Шокував! Але сексі🔥", "Aaaaaaaaaaa🔥🔥🔥🔥 я таку ж хотів фотосесію! Класно! Дуже круто, бро!", "Коли в двері постукав воєнком😂😂😂", - пишуть вони в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Цимбалюк)
Коментарі, скріншот: Instagram (Цимбалюк)

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк зізнався, навіщо відрощує волосся: "З армії або бандос"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк пояснив свою появу в кліпі "Ленінград": "Не міг відмовитися"

Знай.ua писав, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк запарився після весілля: у формі і з автоматом