На сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української тренера шоу "Зважені та щасливі", колишньої дружини українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марини Боржемської з'явилося нове повідомлення. На цей раз вона показала підрослого синочка.

Судячи з геолокації, Боржемська зараз відпочиває в Греції, на острові Корфу.

"Ми з Роберто бажаємо вам прекрасного дня", - підписала вона миле фото, на якому син ніжно притискається щокою до красуні-мами.

Хлопчик надзвичайно схожий на свого тата, хоча очі все-таки «отримав» від мами. На зубах у підлітка брекети - мабуть, рівняють прикус.

Скрін, Instagram Боржемська
Скрін, Instagram Боржемська

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Взаємно!", "І вам привіт з Чикаго", "Дуже схожі!", "Спасибі, ви - одна особа прямо!", "Яка ви красива леді", - захоплюються шанувальники Боржемської.

"Теж спортсмен майбутній?", - цікавляться деякі.

У відповідь Марина написала, що у її сина інші інтереси – спорт не на першому і навіть не на другому місці.

"Не думаю... у Роберта трохи інші переваги. Він тяжіє до техніки, комп'ютера, дизайну, мов. Час покаже", - підсумувала вона.

"Здрастуйте! Може бути Роберту було б цікаво і корисно дитяче програмування? Це нове хобі для дітей, яке переростає в серйозне захоплення, а потім у справу життя", - підказали їй фанати.

Нагадаємо, що Марина Боржемська в червоному помочила засмаглі ніжки в морі: на зло В'ячеславу Узєлкову

Як повідомляв Знай.uа, Марина Боржемська залишила дітей В'ячеслава Узєлкова без 1 вересня: "все продумала"

Також портал Знай.uа писав, що розлучена Марина Боржемська в білій сукні заінтригувала шанувальників: "краще Холостячки"