Сьогодні, 5 вересня 2021 року, стартує новий яскравий сезон всіма відомого шоу "Танців з зірками".

Джамала, Олег Михайлюта, Олександра Зарицька, Олексій Суровцев, Анастасія Оруджова, Іван Люленов, Костянтин Войтенко, Kadnay, Євгенія Власова, Ольга Харлан, Lida Lee, Melovin і Станіслав Горуна опиняться на паркеті.

Бекстейдж зі зйомок "Танці з зірками", скріншот з відео
Бекстейдж зі зйомок "Танці з зірками", скріншот з відео

А зараз стало відомо, що новою ведучою голд-руму стала Іванна Онуфрійчук, яка раніше вже з'являлася на балконі.

"Незмінним ведучим головного танцювального шоу Юрій Горбунов @gorbunovyuriy 👏 🏻 починаємо яскравий сезон! Зустрінемося о 21:00 на телеканалі", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак українці по-різному відреагували на цю новину. Більшість з них просять повернути легенду "Танців з зірками" Тіну Кароль.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Яка приємна новина, хочеться бачити нові обличчя, чекаємо з нетерпінням🔥", "Дуже рада її знову побачити в проекті😍", "Як можна було замінити легендарну Тіну на Іванку️️", "Тіна Легенда цього шоу, а тепер якась Іванна...", "Поверніть нам Тіну. Її не можна, і ніким замінювати, бо Легендарні ведучі Юра і Тіна❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, суддя "Танців з зірками" Максим Чмерковський розповів про життя в Америці: "З нас почалася індустрія бальних танців"

Як повідомляв "Знай.ua", Влад Яма розкрив головну інтригу "Танці з зірками", і Наталя Могилевська тут ні при чому

Знай.ua писав, легенда "Танці з зірками" Наталія Холоденко здивувала віртуозною грою: Джиммі Хендрікс з бандурою