Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося зворушливе архівне відео з Карпат, де Тіна нещодавно купила земельну ділянку.

Так, артистка вирішила згадати дитинство і покататися на масивній гойдалці, примірявши білосніжну сорочку, кардиган, лосини і яскраві кросівки кольору фуксії. Зірка зібрала назад довге світле волосся і насолоджувалася красою гір, "злітаючи" над обривом.

Примітно, що великі гуцульські гойдалки знаходяться на висоті 1500 метрів над рівнем моря, встановлені вони на Верховинщині. Гойдалки спорудили місцеві жителі села Бережниця на вершині гори Бенджола.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Фолловери почали коментувати відео, захоплюючись і цікавлячись, де саме зараз знаходиться їх кумир: "Тіночка знову в Карпатах?)) = ", "Птаха щастя😍", " звалила😂 😂", " саме так виглядає найкраще заспокійливе в світі...", "Тіночка знову в карпатах❤️❤️❤️❤️".