Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість опублікувала свіжий знімок в новому елегантному образі, стоячи на темному тлі.

Так, артистка приміряла чорну довгу сукню від кутюр дизайнерського бренду LaBourjoisie з прозорими вставками, розшиту об'ємною срібною аплікацією в області декольте і розрізом до стегна. Зірка доповнила вбрання "фірмовим" макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах і зачіскою "голлівудські локони", позуючи перед камерою і загадково дивлячись вдалину.

Воночас виконавиця покрасувалася стрункою фігурою і довгими ногами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, не стримуючи захоплених емоцій і засипаючи Тіну Кароль компліментами: "Чорна Королева 🖤", " ти просто КОРОЛЕВА!!! 🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Біла королева стала чорною 🖤", " Краса неземна😍 🔥", " пожежа🥵 🔥", " естетичний шок!!!!!! Вау!❤ ️ 😍 ", "Красуня неймовірна😍 😍 😍"," обережно😍 😍 😍 😍","найкраща❤️✨ 🤩".