Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно знаменитість оголосив шанувальникам несподівану новину - виявляється, Сергій Бабкін став номінантом премії "Батько року 2021" інтернет-видання "4mama". Звернення артиста з'явилося на офіційному акаунті глянцю "Viva!" в Instagram.

Шоумен зізнався, що бути батьком - головна місія в його житті. Варто відзначити, що разом з дружиною Сніжаною пара виховує трьох дітей - Артура (від попереднього шлюбу Сніжани), Веселину і маленького Єлисея. У виконавця є ще один рідний син, Ілля, проте той разом з колишньою коханою Сергія довгі роки проживає в США.

Сам же Бабкін ще на початку червня дав відверте інтерв'ю Каті Осадчій, розповівши, як зрадив Сніжані в більш ніж 100 жінками.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Я обожнюю своїх дітей.

Коли вони поруч, я відчую, що можу абсолютно все», — каже Сергій Бабкін @babkin_official, один із номінантів премії "Тато року 2021"..."

Думки фоловерів розділилися: "Тому я зраджував своїй дружині з купою жінок, адже я так люблю своїх дітей і свою дружину👍", " Мда, прекрасний приклад для своїх же дітей, який зраджував дружині з 200 жінками👍 🏻", " гидко Слухати!!!", "Після зізнання в численних зрадах мені дуже шкода його дружину, а як можна бути татом року з таким ставленням до мами своїх дітей???".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом