Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів зі зйомок і закулісся наймасштабнішого зіркового шоу "Співають всі" на телеканалі «Україна», де Анастасія запам'яталася більшості шанувальників, як досить скандальний член журі.

Так, артистка показала кілька образів, які змінювала під час зйомок і поцікавилася у аудиторії, чи чекають ті на наступний ефір.

Зірка продемонструвала підготовку в гримерці, те, як годувала молодшого сина Луку грудьми, а також образ з нюдовим макіяжем і чорним облягаючим вбранням.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ну що?

Чекаєте на наступний ефір шоу @spivayut_vsi ?"

Фолловери не пройшли повз і почали відповідати Приходько: "Не вистачає помади!Червоної😍", "👏👏👏😍😍😍👍👍👍Вам, Анастасіє-удачі і щастя! І щоб ніхто і нічого не затьмарило Вашого позитиву👍 💖краси не відбереш👍", "шикарні фото. Браво Леді.", "Красива Настя....класна!", "Звісно чекаємо".