Всесвітньо відома іспанська актриса і модель Урсула Корберо не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 22 мільйонів чоловік.

Серед знімків є і чарівні кадри, де 32-річна жінка вміло демонструє витончену фігуру в сукні. Іноді навіть в купальнику. А 23 січня 2021 року Урсула Корберо виклала дві фотографії, будучи в одних лише трусах і черевиках, але без верхнього одягу, прикриваючи груди коліном.

Урсула Корберо, фото: Instagram
Урсула Корберо, фото: Instagram

Урсула відома масовому глядачеві завдяки ролі Рут в серіалі під назвою "Фізика або хімія" і ролі Токіо в "Паперовому будинку".

"❤️❤️🩹❤️🔥❤️❤️🔥❤️🩹❤️", - залишила Урсула Корберо в підписі до нової публікації, будучи у військовому костюмі, з рукавичками і зброєю.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Далі глядачі серіалу можуть наштовхнутися на спойлери, тому акуратніше!

Урсула Корберо, фото: Instagram
Урсула Корберо, фото: Instagram

"Forever🔥", "Ми сумуємо за тобою Токіо😢❤️❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Велика частина фанатів серіалу пишуть про смерть її персонажа. Але деякі з них все ж намагаються переконати себе і інших в тому, що героїня ще жива.

Нагадаємо, зірка Паперового будинку з хуліганки перетворилася в ніжну Афродіту

Як повідомляв "Знай.ua", апельсини в очах і подушка замість одягу - зірка "Паперового дому" Урсула Корберо порадувала фанатів оголеною

Знай.ua писав, зірка La Casa de Papel Урсула Корберо показала, як виглядала 20 років тому