Відома українська співачка Наталія Могилевська частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зараз виконавиця вийшла з машини і вирішила закарбувати себе в центрі Києва, нагадуючи про прийшла осені. Наталя поцікавилася в українців, що ж для них означає ця пора року і надала кілька варіантів відповідей.

Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

У сонцезахисних окулярах і золотистому платті, Могилевська опинилася біля прочинених дверей з квітами.

"А в Києві осінь, осінь...🍂 А що для вас осінь? ✅ Туга про літо ✅ Сезон застуд ✅ Час навчання і активної роботи ✅ Знову теплі речі ✅ Улюблене час року ✅ Туга про літо ✅ Скоро Новий Рік. Або пиши свій варіант в коментарях💋", - написала Наталія Могилевська в публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Наталя Могилевська і Олег Рижов, instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталя Могилевська і Олег Рижов, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Осінь це життя!", "Улюблена пора року", "Дуже люблю нашу кримську осінь🍁🍂🍃", "Улюблена пора року😍", "День народження😊😊😊улюблене час року😍", "Туга про літо😢", "Час змін🔥", "Час активної роботи, сезон днів народжень улюблених😊", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Наталія Могилевська показала жінку, через яку могла позбутися волосся: "Маю повне право"

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Могилевська засяяла від щастя поруч з красенем на Тижні моди: "Сміливі і справжні"

Знай.ua писав, Наталя Могилевська згадала про циркове минуле: "З любов'ю..."