Українській фехтувальниці поставили каверзні питання з приводу стосунків з її молодою людиною. Дане питання прозвучало на шоу Танці з зірками.

5 вересня розпочався п'ятий сезон шоу Танці з зірками. Головні судді-хореографи Влада Яма та Максима Чмерковський, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Ведучим цього шоу є Юрій Горбунов і Раміна Есхакзай.

Скрін, відео YouTube Харлан і Дікусар
Скрін, відео YouTube Харлан і Дікусар

Однією з учасниць даного шоу є українська фехтувальниця Ольга Харлан Пару їй склав відомий танцівник і хореограф, колишній відомої співачки Ірини Білик Дмитро Дікусар. Перший танець пари вони підкорили суддів і шанувальників шикарним і чуттєвим пасадоблем.

Після виступу телеведуча Раміна поставила питання, Чи не ревнує Ольгу Харлан її хлопець.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Пам'ятаєш чим закінчилися танці Дмитра Дікусара з Іриною Білик
, - іронічно зазначила ведуча.

Тим не менш, українську спортсменку ці слова не збентежили, і вона повідомила, що проблем з цим не відчуває.

він зараз у себе вдома, дивиться ефіри. Він спостерігає завжди. Він познайомився з Дімою, все добре
, - зізналася вона.

Сам Дікусар зазначив, що молода людина Ольги Харлан теж красень. З цієї причини йому нема чого боятися.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.