Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Знаменитість зворушливо привітав їх з колишньою дружиною Іриною Горовою сина Андрія з днем народження - 6 вересня хлопчикові виповнилося 13 років.

Так, артист показав, як їх сім'я відсвяткувала важливу дату разом з мамою Іриною, бабусями і дідусями. Всі рідні зібралися за великим столом, прийшли і друзі Андрія, якого шанувальники також знають, як Потапчик.

Крім численних розваг був і пейнтбол - командна гра із застосуванням зброї (маркер), що стріляє кульками з фарбою. Сам же виконавець побажав сину завжди залишатися "мужиком".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Це був прекрасний день, день 13-річчя мого @potapchiq !

Люблю тебе синочок, будь мужиком завжди!!"

Фолловери долучилися до привітань: "Вітаємо Андрійка!!Так тримати!", "@potapchiq, радій життю і все буде здорово❤️", " з іменинником!!!!!! Нехай росте на радість і буде завжди здоровим!! І успішної реалізації всіх генофондних талантів😂 😂", "завжди радуй батька !😉 Ти його гордість!😊".