Перший випуск грандіозного шоу "Танці з зірками 2021" пройшов дуже жарко. Ведуча Раміна Есхакзай зустріла за лаштунками спортсмена Станіслава Горуну з його партнеркою і дізналася наступне: кого з тренерів він хоче заблокувати в Instagram, на честь кого з суддів назвав би свою дитину і як дружина вмовила його взяти участь у проекті.

«Я б заблокував того суддю, який поставив нам найменше балів. Катерину Кухар ... тепер будемо дуже старатися, щоб показати, що вона була неправа», - відповів Горуна.

При цьому партнерка Даніела підказує Станіславу відповіді.

На питання, на честь кого б він назвав свою дитину, Горуна відповів, що не планує обмежуватися однією дитиною і готовий назвати майбутніх малюків на честь всіх трьох суддів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Владик, Максик і Катюша», - уточнив він.

"Ти останній погодився на " Танці з зірками 2021", тому що всі ці рухи стегнами не вкладаються в твою пацанську філософію. Тебе вмовила дружина. Як це було?",- поцікавилася ведуча.

"Було складне рішення, але під тиском Я здався. Мене місяць не було вдома, я був на Олімпіаді. Приїхав, побув удома тиждень, мені кажуть-без тебе було так добре, давай дуй в Київ на проект», - зізнався спортсмен.

Нагадаємо, суддя "Танців з зірками" Максим Чмерковський розповів про життя в Америці: "З нас почалася індустрія бальних танців".

Як повідомляв " Знай.ua", Влад Яма розкрив головну інтригу" Танці з зірками", і Наталя Могилевська тут ні при чому.

Знай.ua писав, легенда "Танці з зірками" Наталія Холоденко здивувала віртуозною грою: Джиммі Хендрікс з бандурою.