Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість показав у Сторіс, як вони з колишньою дружиною Іриною Горовою відсвяткували 13-річчя їхнього сина Андрія - навіть після розлучення пара підтримує дружні стосунки і разом виховує дитину.

Так, на святі зібралися не тільки друзі хлопчика, а й члени сім'ї, в тому числі бабусі і дідусі.

Виконавець виставив дуже рідкісні кадри, вперше за довгий час показавши, як виглядають його батьки - тато Андрій Олексійович і мама Людмила Анатоліївна. Варто відзначити, що батько 40-річного шоумена - військовий, а мати - чемпіонка світу з підводного плавання в естафеті.

instagram.com/realpotap

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

instagram.com/realpotap

До слова, раніше Настя Каменських вже показувала свою маму Лідію Петрівну і свекруху Людмилу під час сімейного відпочинку в Хорватії, де вони з Потапом відпочивали на початку серпня.

Тоді виконавиця зізналася, що рідні люди завжди стоятимуть для неї на першому місці.