Стало відомо про те, що всесвітньо популярна реп-виконавиця Карді Бі стала мамою вдруге. Вони з чоловіком поділилися першим знімками свого крихітного сина.

Новий пост артистка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, і за кілька годин публікація набрала понад 12 мільйонів лайків. Всього, щодня за Карді Бі стежить більше 108 тисяч користувачів.

На новому знімку вона разом зі своїм чоловіком, 29-річним репером Offset, а в руках маленький син. До слова, з чоловіком ще рік тому вона хотіла розлучатися, але, вони все ж разом.

Хлопчик народився ще в суботу, 4 вересня, але, розповісти всьому світу про це вирішили через кілька днів, мабуть, щоб переконатися, що все в порядку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Не можна не відзначити того факту, що з самого дитинства, по всій видимості, його будуть привчати до розкоші, так як поруч помічений дорогий плед від популярного бренду.

Карді бі і Оффсет разом з 2017 року, тоді вони зіграли весілля. Через рік у них народилася донька, яку назвали Калче Кіарі Сефас. До кінця того ж року вони оголосили про розлучення, але, через час помирилися.

У 2020 році артистка знову заявила, що вони більше не разом, але, як бачимо, це не так. Тоді жінка звинуватила чоловіка в зраді і поганому ставленні до неї. Примирення вдалося, і через 9 місяців у них народився ще й син.

Нагадаємо, раніше Карді Бі заспівала російською хіт Даші Астаф'євої

Як повідомляє портал Знай.uа Після голих цицьок-вібратор: Cardi B шокувала рекламою для дорослих

Також Знай.uа писав, що реперка Cardi B не витримала і пішла від чоловіка після трьох років шлюбу