На телеканалі 1+1 стартував новий сезон проекту про зірок "Життя відомих людей", і тепер буде ще більше одкровень і сенсацій. Був знятий спеціальний ролик, в якому взяли участь медійні люди.

Одним з них виявився народний артист України Павло Зібров. Він поділився промо роликом у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є.

Регулярно чоловік публікує сімейні кадри, а також робочі ролики. Щодня за ним спостерігає понад 87 тисяч користувачів.

Суть ролика в тому, що ведучі програми в особі віри Кекелії і Богдана Юсипчука намагаються дістатися на вечірку, де їх вже чекають популярні особистості. Раптом, серед пустелі з'являється диско-куля, і вони моментально туди переносяться.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У ролику, крім народного артиста, знялися і Аліна Гросу з коханим, і Слава Камінська.

Як тільки ведучі дісталися на захід, почалася вечірка, і у Павла Зіброва там була особлива роль - діджея.

"Ді-джей Зібрембо увійшов в чат🚀 напередодні довгоочікуваної прем'єри нового сезону @zhvl_official вийшло яскраве інтро, яке починати програму і я не міг пропустити таке тусовку включ вмикайте @1plus1_ua, новий сезон вже в ефірі!"- сказано в повідомленні під постом.

Які ексклюзиви підготували для глядачів у новому сезоні-дізнаємося зовсім скоро.

Нагадаємо, раніше "Почервонілий" Павло Зібров нагадав про велике свято :" з Божою присутністю"

Як повідомляє портал Знай.uа Павло Зібров підготував для близьких концерт у стриптиз-клубі: "з кращими дівчатами в Києві"

Також Знай.uа писав, що поки Арсен Мірзоян не бачить: Тоня Матвієнко опинилася в міцних обіймах Павла Зіброва