Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливий архівний знімок своєї дружної сім'ї, трепетно привітавши тата В'ячеслав Гнатовича з днем народження - найріднішому чоловікові 6 вересня могло б виповнитися 87 років.

На фото артистка позувала з батьком, мамою Ганною Іванівною та старшою сестрою Наталією, дружно посміхаючись на камеру.

В'ячеслав Гнатович пішов з життя 12 вересня 2007 року і був похований на Байковому кладовищі в Києві.

instagram.com/olgasumska/

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Папуля, рідний...

Сьогодні 87...

Люблю!

Завжди в нашому серці!"

Примітно, що найближчі люди Сумської - справжня династія акторів. Мама Ганна Іванівна - заслужена артистка УРСР, тато - народний артист України, сестра Наталія - народна артистка України, як і сама Ольга, чоловік Віталій Борисюк - заслужений артист України. По стопах зіркової мами пішли її доньки - Антоніна Паперна і Анна Борисюк.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що донька Сумської Паперна похвалилася розкішною фігурою в крихітних шортах