Відомий український телеведучий «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» і багатодітний татко Анатолій Анатоліч розповів своїм численним фанатам про свою слабкість. Виявилося, що для зірки шоу "Ранок з Україною" це кросівки.
Анатолій Анатоліч у своєму instagram, де за його життям стежить понад 190 тисяч людей зізнався, що перші свої справжні кросівки купив собі сам на другому курсі інституту, в 2002 році. Тоді йому довелося дуже довго на них збирати, і після покупки він буквально здував з них порошинки.

Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча
Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча

"Це зараз можна купити на селі, або на олх бу, а тоді все було інакше. Ось я і почав говорити фразу "тоді було інакше" 🤪 кросівки для українського пацана, свого часу стали символом того, що ми частина світу. І New York не так далеко, як здається, і в кіно голлівудському є щось реальне. Наприклад кросівки героїв", - розповів Анатолій Анатоліч.

Телеведучий також зізнався, що зараз у нього дуже багато кросівок, і це одна з найбільших його слабкостей. Незважаючи на значну колекцію Анатолій Анатоліч досі не може в магазині пройти повз нової пари гарненьких кросівок.

"Не можу спокійно пройти повз нової пари. Хоча з величезним задоволенням дарую і передаю на благодійність пари з моєї колекції. На фото New balance. Привіт в 90-ті, або з 90-х. в таких круто гуляти десь біля баскетбольний майданчиків пляжі Venice в Los Angeles. Хоча і в Києві вони дуже доречні", - підсумував він.

Нагадаємо, що Анатолій Анатоліч потрапив у ураган, промокнувши до нитки:"ефект сауни відбувається". У своїх історіях телеведучий поміркував багато про що: погоду, спорт і навіть про автомобілі

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua Лілія Ребрик показала ідеальну фігуру в 40 років: розрізи майже показали все найпікантніше.

Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч одягнув каску Шахтаря і заговорив про важливу дату: "всіх причетних...".