Леся Нікітюк поділилася фотографією практично в оголеному вигляді. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча є однією з найбільш популярних знаменитостей в нашій країні. Соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона чоловік. Фолловери намагаються регулярно коментувати кожен її пост.

7 вересня дівчина опублікувала пост в сторіз, в якому показала свої напівоголену фотографії. На знімку можна побачити, що на знаменитості немає нічого, крім крихітній білизні. При цьому груди Нікітюк були оголені, але жінка прикрила її руками.

Хвилинка самозамилування
, - підписала вона свою фотографію.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як стало відомо, українська знаменитість відвідала б'юті-процедури. Однак вона вирішила похвалитися.

Максимум релаксу і результату
, - повідомила Українська знаменитість.

Нагадавши, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.