Донька відомої української акторки Ольги Сумської, яка вже тривалий час проживає на території Російської Федерації, підкорила фанатів усміхненими фото.

Акторка Антоніна Паперна відома не тільки через свою зіркову маму, але і через свій акторський талант та блог, який останнім часом дівчина веде досить активно. Тут вона ділиться з шанувальниками новими фото чи цікавими новинами з особистого та творчого життя.

Фото зі сторінки Антоніни Паперної
Фото зі сторінки Антоніни Паперної

Цього разу зірка вирішила поділитися серією дуже життєрадісних фото. На одній з опублікованих світлин Антоніна Паперна позує, лежачи на підлозі у сірому костюмі, при цьому акторка мрійливо закрила очі та мило посміхається.

Фото зі сторінки Антоніни Паперної
Фото зі сторінки Антоніни Паперної

Користувачам мережі прийшлися до душі нові світлини Антоніни Паперної, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях під фото.

"Така красива ❤️", "Красуня", "Тоня, цікаво вийшло! Створюється відчуття, що блузка і піджак - це одна складова!)", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадуємо, що донька Ольги Сумської Тоня Паперна зворушила українців: "Ходите по хмарах". Жінка здивувала своїх шанувальників своїм цікавим образом.

Також, дочка Сумської Паперна здивувала формами в сміливому бікіні Антоніна Паперна продемонструвала фігуру в міні-бікіні

Знай.uа писав, що дочь Ольги Сумської Тоня Паперна в кокетливому купальнику підкорила серця чоловіків плоским животиком