Популярна українська телеведуча і фітнес-тренерка Марина Боржемська нагадала прекрасним жінкам про те, як важливо відчувати себе щасливою в моменті і вміти абстрагуватися від повсякденних турбот і проблем.
Про це Марина Боржемська розповіла у своєму блозі в instagram, де за її життям стежить понад 580 тисяч осіб.
Марина Боремська зазначила, що важливо відчувати щастя в моменті і звільнятися від забобонів, і просто бути розслабленою і вільною жінкою.

Марина Боржемська, фото з instagram
Марина Боржемська, фото з instagram

"Коли ти щаслива в моменті, і не думаєш в ці секунди про турботи. Коли ти вловлюєш чарівний і дивовижний аромат того, що відбувається. Зараз ти розслаблена, і не думаєш про суєту. Вона все одно нікуди не піде. Ти сміливо повернешся в свої турботи, але вже з іншими думками. З упевненістю вирішиш все, що тобі підготувало життя", — розповіла вона.


Марина Боржемська зазначила, що в сучасному світі на плечі жінки падає багато турбот і труднощів, але дуже важливо відчувати себе щасливою незважаючи ні на що.

"Ми створені для того, щоб любити, оберігати, прикрашати, бути щасливими і робити щасливими інших. Але іноді необхідно затриматися в моменті, щоб зробити ривок на зустріч до нового і незвіданого❤️", - підсумувала вона.

Напонним, що Марина Боржемська в червоному помочила засмаглі ніжки в морі: на зло В'ячеславу Узєлкову. Марина Боржемська прогулялася біля моря з коктейлем

Як повідомляв Знай.uа , колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська показала, як проводить вихідні: "у два рази довше".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Знай.uа писав, Марина Боржемська кардинально змінилася: зухвале каре і обличчя, як у 18-річної дівчинки. Марина дуже любить експериментувати із зовнішнім виглядом і частенько змінює зачіски