Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість вперше виставила зворушливу серію фото з чоловіком Олександром, показавши таїнство їх вінчання, яке відбулося 8 вересня 2019 року. Так, артистка зізналася, що пара довго йшла до цього - цілих 27 років.

Вперше зірка і її суджений зустрілися в школі - тоді Анастасія закохалася в Олександра з першого погляду. Через багато років пару звела дивна випадковість і відтоді вони ніколи не розлучалися.

Варто відзначити, що разом подружжя виховує трьох дітей - доньку Нанну (від попереднього шлюбу Приходько), синів Гордія і Луку. Виконавиця досить рідко афішує особисте життя, але на честь свята зробила виняток.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Любов моя, сьогодні друга річниця нашого вінчання❤️ кожну хвилину свого життя, я усвідомлюю наскільки вірним був цей крок!

Адже ми так довго до цього йшли... 27 років!

Ми перетиналися по життю часто, почалося все зі школи!

Твого єдиного погляду було достатньо, щоб я, ночами, вся в сльозах, зізнавалася тобі в любові..у щоденнику 📕 🙈

instagram.com/prykhodko_official/

Потім я прийшла вчитися в Глієра, а ти в цей рік пішов в інший університет, але приходив до друзів в гості в училище саме в ті моменти, коли я прогулювала навчання🙈 😅 і у мене була можливість дивитися на тебе, розмовляти з тобою і продовжувати мріяти про тебе🙏

Я подружилася з твоїм другом, щоб знати про тебе хоч щось! Так, я зустрічалася з іншими хлопцями, про що шкодувати буду завжди…

Я хотіла бути тільки з тобою! Я зберігала в серці той момент, коли на моє 18-річчя я привернула твою увагу!

Моє щастя здавалося таким реальним, але, воно випарувалося дуже швидко і я поїхала в Москву. Я не чула про тебе зовсім нічого, поки дивна випадковість не звела нас разом через багато років і більше вже ми не розлучалися."

instagram.com/prykhodko_official/

instagram.com/prykhodko_official/