Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Знаменитість є ведучою кулінарного шоу "Смак дня" на телеканалі "Київ" і частенько ділиться апетитними рецептами страв для всієї родини.

Цього разу артистка видала рецепт осінньої лазаньї з кабачків, якими Ольга замінила спеціальні листи. Зірка зазначила, що тепер у страві немає ні краплі борошна, а її чоловік Віталій Борисюк просто обожнює цю їжу.

Сумська назвала інгредієнти для такої дієтичної лазаньї: будь-який фарш, цибуля, томати, кабачок, масло і тертий сир. Запікати страву актриса порекомендувала 30-40 хвилин в духовці до готовності при температурі 180 градусів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ділюсь рецептиком фантастичної осінньої лазан‘ї з КАБАЧКІВ!🍲

Ніякого борошна!

Гортайте покроково відео!👆🏻

Все максимально просто: беремо будь-який фарш, підсмажуємо його з цибулею, додаємо помідори, окремо підсмажуємо нарізаний тонкими слайсами кабачок(1-2шт), змащуємо форму олією, викладаємо шматочки підмаженого кабачка,потім шар фаршу,наступний натертий сир, знову кабачки,фарш,зверху сир і помідори!

Запікаємо при 180* 30-40 хв до готовності! Мій @vitaliyborysyuk в захваті!😋😎"

instagram.com/olgasumska/

instagram.com/olgasumska/

instagram.com/olgasumska/

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що донька Сумської Паперна похвалилася розкішною фігурою в крихітних шортах