Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, підкорюючи популярну серед зірок шоу-бізнесу соціальну мережу TikTok, де у Влада вже понад 227 тисяч фоловерів.

Так, артист зізнався, що даний ролик буквально довів його до істерики, а також зібрав 1,4 мільйона переглядів на TikTok. Шоумен позував разом з блогеркою Дашею Євтух з Полтавської області, яка стала популярна завдяки своїм веселим відео з життя в селі.

Зокрема дівчина здобула популярність після ролика з "бешеною кобилою", а тепер зірки вирішили повторити сценку, використавши Влада замість коня. Дарина не змогла стримати сміху, відзначаючи, що такого з нею ще не відбувалося і звертаючи увагу на лисину танцюриста.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"ЦЕ ІСТЕРИКА 🤣🤣🤣

Ще й залетіло в TilTok на 1,4🍋

Знаєте артистку?)"

Думки фоловерів розділилися: "Все так награно" ," це тільки мені не смішно а соромно чомусь за її слова.....🤦🏼♀️", "Хто не бачив її контент, не зрозуміє. Умнічка👏👏👏👏👏", "😂😂😂😂😂 переглядаю мільйон разів 😂😂😂😂", "Жеребець добротний 👍😁😁 Дашка молодець 🔥🔥", "Перебір.. За межею дозволеного🙉 🙉".