Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном вирішили продовжити літо, відправившись на косу Бірючий Острів Херсонської області.

Так, Лілія виставила серію яскравих кадрів, примірявши білосніжну сукню з глибоким декольте і капелюх, блиснувши стрункою фігурою і бронзовою засмагою. Дівчина порівняла райський куточок Азовського моря зі справжніми українськими Мальдівами за чистий пісок і блакитну воду.

Водночас кохана хореографа зізналася, що в цьому місці панує зовсім інша енергетика і "навіть очі горять по-іншому".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Знайшла Мальдіви на Бірючому острові .🤪😲♥️💃🏻🥰

Мій настрій - сьогодні такий.💃🏻🥳

Скажіть мені, будь-ласка, що тут таке відбувається, що навіть очі горять по-іншому ?

Помітили?😍🤪

Хто знає?😍
Яке фото нра?🤗"

Фолловери не пройшли повз: "😍 😍 😍 стільки сонця і краси в одному фото😍 😍 😍", " ви на всіх фото неймовірна красоточка ! 👍👍👍💕💕💕🌷🌷🌷🌷", "Лілія ти зваблива і ніжна дівчина❤️❤️❤️🔥🔥🔥", "😍😍😍 яка красива... Ммм... Владу пощастило🔥 🔥".