Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", екстелеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана _dan_tina з'явилося зворушливе архівне фото Тіни з мамою Світланою Андріївною і старшим братом Станіславом Ліберманом.

Так, артистка робила селфі, радісно посміхаючись на камеру і примірявши ніжно-рожеве вбрання на ґудзиках. Найрідніша жінка зірки тримала в руках букет жовтих тюльпанів, стоячи між донькою і сином. Варто відзначити, що у Кароль є ще й маленька племінниця на ім'я Веста.

Станіслав старший за Тіну на 4 роки, а його професія не пов'язана з шоу-бізнесом - чоловік працює адвокатом і володіє власною юридичною фірмою. До слова, сім'я виконавиці не любить публічність і досить рідко з'являється на спільних кадрах в соціальних мережах артистки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Family 🥰❤️

(Сім'я)"

instagram.com/_dan_tina/

Фолловери не пройшли повз і почали засипати рідних Кароль компліментами: "щастя вам❤️", " красива сім'я.", "Ах! Ці очі!", "Дружна родина".